Meny Stäng

Lediga jobb

Brottsförebyggarstrateg (Heltidstjänst tillsvidare)

Vill du vara med oss och hjälpa kommuner, polisen, med fler att förebygga brott och otrygghet?   
Verksamheten Embrace Safety grundades 2016 av Henrik Andershed, professor i kriminologi och psykologi, som är aktiv i verksamheten. Embrace Safety utvecklar, säljer, utbildar och stöttar/handleder i det prisbelönta och unika IT-systemet EMBRACE som hjälper kommuner, polismyndigheten, bostadsföretag och andra aktörer att samarbeta på effektivare sätt i deras brottsförebyggande och trygghetsfrämjande arbete. Vi är idag en stadigt växande verksamhet och vi utökar nu personalgruppen. Vårt vackra och trivsamma sekelskifteskontor finns i centrala Örebro på Olaigatan 34. Läs mer om oss och vad vi gör på: www.embrace-safety.se

Dig vi letar efter:

  • Vill vara en del av en växande verksamhet som brinner för en positiv samhällsutveckling och vill vara en del av att bidra till minskning av brottsligheten och till ökning av tryggheten i samhället.
  • Brinner för att förebygga brott och otrygghet på kunskapsbaserade grunder och vill gärna hålla dig uppdaterad på senaste forskningsrönen och kriminalpolitiken.
  • Är bra på att kommunicera i både tal och skrift både på svenska och engelska och har viss eller mycket vana att presentera/föreläsa och skriva texter/rapporter av olika slag.

Vi letar efter rätt person för oss, som med struktur, kunnighet, engagemang och lagarbete vill jobba för samma mission som vi; att hjälpa kommuner och deras samarbetspartners att mer effektivt förebygga brott och otrygghet.

Akademisk utbildning är ett krav, gärna en examen i kriminologi. Du kan också vara polisutbildad men har därutöver studerat exempelvis kriminologi eller har erfarenhet att som polis arbeta med brottsförebyggande arbete, helst på strategisk nivå exempelvis som kommunpolis eller som chef. Det är meriterande, men du behöver inte nödvändigtvis ha, lång arbetserfarenhet och kan ha jobbat på länsstyrelse eller i kommun, inom polisen eller exempelvis på ett bostadsföretag med brottsförebyggande och trygghetsfrämjande frågor. Du kan också vara nyutexaminerad eller är nära att slutföra en examen. Erfarenheter av arbete med marknadsföring t.ex. via sociala medier, eller försäljning på något sätt är meriterande men inget krav.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär bland annat att konkret och praktiskt stötta, utbilda och informera kommuner och deras samarbetspartners om brottsförebyggande och trygghetsfrämjande arbete och hur EMBRACE konkret hjälper i det arbetet. Arbetet innebär också att marknadsföra och sälja våra olika tjänster och innebär visst resande men vi arbetar primärt med digitala möten.

Du får genomgå ett introduktionsprogram och internutbildning i alla våra tjänster och bland annat i kunskapsbaserad brottsprevention och får kontinuerlig coachning och handledning i detta, så även i försäljning. Du erbjuds kontinuerligt annan extern utbildning vid behov.

Lön och typ av anställning
Vi tillämpar individuell lönesättning och erbjuder pensionssparande. Detta är en heltidstjänst tillsvidare. Startdatum: Så snart som möjligt under 2022.

Ansökan
Din ansökan ska bestå av 1) ditt CV och 2) ett kort personligt brev som handlar om varför du tänker att just du skulle passa för detta jobb. Skicka din ansökan per e-post till: henrik.andershed@embrace-safety.se. Skriv i ämnesraden: Jobbansökan. Vi behandlar ansökningarna löpande men behöver din ansökan absolut senast den 15 februari 2022.

Kontakt
För eventuella frågor kontakta Henrik Andershed på tel: 070-6581381 eller via e-post: henrik.andershed@embrace-safety.se

Embrace Safety kontor
Vårt kontor på Olaigatan 34 i Örebro