Meny Stäng

Lediga jobb

Brottsförebyggarstrateg till Embrace Safety

(Heltidstjänst – Vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Tjänst 2023-003)

Vill du vara med oss och hjälpa kommuner, polisen, med fler att förebygga brott och otrygghet?
Embrace Safety erbjuder system- och kunskapsstöd som hjälper kommuner, polismyndigheten, bostadsföretag och andra aktörer att samarbeta på effektivare sätt i deras brottsförebyggande och trygghetsfrämjande arbete. Vi är idag sju heltidsanställda och vi är det ledande system- och kunskapsstödet för kunskapsbaserat brottsförebyggande arbete i Sverige och vi växer stadigt och utökar därför nu med ytterligare medarbetare. Vårt trivsamma sekelskifteskontor finns i centrala Örebro. Läs mer om oss här: www.embrace-safety.se

Dig vi letar efter:

  • Vill vara en del av en växande verksamhet som brinner för en positiv samhällsutveckling och vill vara en del av att bidra till minskning av brottsligheten och till ökning av tryggheten i samhället. Brinner för att förebygga brott och otrygghet på kunskapsbaserade grunder.
  • Är bra på att kommunicera i både tal och skrift både på svenska och engelska och har viss eller mycket vana att presentera och skriva texter av olika slag.
  • Är rätt person för oss, som med struktur, kunnighet, seriositet, positivitet, engagemang och lagarbete vill jobba för samma mission som vi; att hjälpa kommuner och deras samarbetspartners att mer effektivt förebygga brott och otrygghet.

Högskoleutbildning är ett krav, exempelvis en examen i kriminologi eller polisutbildning.

Arbetsuppgifter
Arbetet innebär bland annat att konkret och praktiskt stötta, utbilda och informera kommuner och deras samarbetspartners om kunskapsbaserat brottsförebyggande och trygghetsfrämjande arbete och hur EMBRACE konkret hjälper i det arbetet. Arbetet kan också innebär också att marknadsföra, presentera och sälja våra tjänster. Arbetet innebär visst resande men vi arbetar främst med digitala möten och vi utgår från kontoret i Örebro.

Du får genomgå ett introduktionsprogram och internutbildning i alla våra tjänster och bland annat i kunskapsbaserat brottsförebyggande arbete och får kontinuerlig coachning och handledning i detta, så även i försäljning.

Lön och typ av anställning
Vi tillämpar individuell lönesättning. Detta är ett vikariat på 100% med möjlighet till tillsvidaretjänst. Startdatum: I överenskommelse med den som erbjuds tjänsten.

Ansökan
Din ansökan ska bestå av 1) ditt CV (inkludera adress, utbildning och i vilken mån den inkluderat kunskapsbaserat brottsförebyggande arbete, tidigare arbetsplatser och arbetserfarenheter/vad du arbetat med och 2) ett kort personligt brev som handlar om varför du tänker att just du skulle passa för denna tjänst. Skicka din ansökan per e-post till: ansokan@embrace-safety.se. Skriv i ämnesraden: ”Jobbansökan – Tjänst 2023-003”. Vi behöver din ansökan senast den 31:a augusti 2023. Vi behandlar dock ansökningar löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Kontakt
För eventuella frågor om tjänsten kontakta Henrik Andershed hos oss, tel: 070-6581381. Om du är intresserad av tjänsten men är osäker på om dina kvalifikationer möter den aktuella anställningsprofilen så uppmanar vi dig att söka.

Embrace Safety kontor
Vårt kontor på Olaigatan 34 i Örebro