Meny Stäng

Kontakt

Vi på Embrace Safety

Johan Rydberg

VD & ansvarig nya kunder

Tel: 070-6759255
johan.rydberg@embrace-safety.se

Johan är Embrace Safetys VD och ansvarig för nya kunder. Han är också Embrace Safetys dataskyddsombud. Du som vill veta mer om EMBRACE och som ännu inte är vår kund, kontakta Johan.

Henrik Andershed

Utvecklings- och utbildningsansvarig

Tel: 070-6581381 
henrik.andershed@embrace-safety.se

Henrik är Embrace Safetys grundare och utvecklings- och utbildningsansvarig. Han är professor i psykologi och kriminologi, verksam vid Örebro universitet, med mer än 150 vetenskapliga publikationer på sin meritlista.

Systemutvecklare


Hannes Grafström

Ansvarig nya kunder

 

Tel: 073-5544914
hannes.grafstrom@embrace-safety.se

Hannes är utbildad kriminolog med examen i psykologi och jobbar som ansvarig för nya kunder. Hannes jobbar alltså framförallt med att presentera våra tjänster för organisationer som ännu inte använder EMBRACE eller våra övriga tjänster så om ni vill veta mer om oss är ni välkomna att kontakta Hannes.

Elin Norrbin

 

Kunskapsstöd & Support (K&S)

Tel: 073-0971803
elin.norrbin@embrace-safety.se

Elin är utbildad kriminolog och jobbar med Kunskapsstöd & Support (K&S) till våra kommuner och deras samverkanspartners.

Elisabeth Almestrand


Kunskapsstöd & Support (K&S)

Tel: 072-5555289 
elisabeth.almestrand@embrace-safety.se

Elisabeth är utbildad kriminolog och jobbar med Kunskapsstöd & Support (K&S) till våra kommuner och deras samverkanspartners.

Johan Lundberg

 
Kunskapsstöd & Support (K&S)

Tel: 070-6969441
johan.lundberg@embrace-safety.se

Johan är utbildad kriminolog och jobbar med Kunskapsstöd & Support (K&S) till våra kommuner och deras samverkanspartners.

Moa Ramnerö

(föräldraledig)
Kunskapsstöd & Support (K&S)

Tel: 
moa.ramnero@embrace-safety.se

Moa är utbildad samhällsanalytiker och har tidigare arbetat som kommunal brottsförebyggarstrateg. Hon jobbar med Kunskapsstöd & Support (K&S) till våra kommuner och deras samverkanspartners.