Meny Stäng

EMBRACE-dagen 2020

Välkommen till EMBRACE-dagen 2020!

Den 6 oktober kl. 9.00 – 12.00, 2020 går den årliga EMBRACE-dagen av stapeln. Årets EMBRACE-dag kortas till en halvdag och hålls digitalt via Teams pga av COVID-19.

     

Tid och plats

Datum: 6 oktober 2020
Tid: kl. 9:00 – 12:00 (med kortare pauser)
Plats: Digitalt via Teams. Alla som anmält sig får en länk skickat till sig via e-post innan konferensen.
EMBRACE-dagen är helt kostnadsfri.

      
    

Program EMBRACE-dagen 2020

9.00 – 9.25 
Vad händer i
brottsförebyggarSverige och vilken roll har EMBRACE?
[wpdm_package id=’4399′]
[wpdm_package id=’4415′]

9.25 – 9.45
Exempel på kunskapsbaserat arbete – Studenter Örebro universitet
[wpdm_package id=’4403′]

9.45 – 10.00 PAUS

10.00 – 10.45
Så utvecklar vi EMBRACE tillsammans med er – Detta har vi gjort senaste året och detta är på gång.
[wpdm_package id=’4412′]

10.45 – 11.00 PAUS

11.00 – 11.30
Mer utveckling som är på gång. Bland annat:
Lokal trygghetsundersökning!

11.30 – 12.00
Presentation av vinnare av Årets brottsförebyggare 2020.
[wpdm_package id=’4409′]

     

Vem är dagen till för?

2019 års vinnare av priset Årets brottsförebyggare: Örebrobostäder AB

 

Dagen är till för EMBRACE-användare för erfarenhetsutbyte och för information om nyheter i EMBRACE. Dagen är helt kostnadsfri för EMBRACE-Insightanvändare.

 

Prisutdelning av priset ”Årets brottsförebyggare 2020”

Priset ”Årets brottsförebyggare” delas ut under dagen. Centrala kriterier för att vinna priset är att man arbetar systematiskt i sitt brottsförebyggande arbete och använder EMBRACE och att man påvisat effekter av arbetet.

 

Anmälan

Deltagande i 2020 års EMBRACE-dag är helt kostnadsfritt för alla EMBRACE-användare. Anmälan krävs dock. Det är obligatoriskt att anmäla sig via formuläret nedan.

Vi bjuder på fika och lunch.

Senaste dag för anmälan är den 18 september 2020. Vid för få anmälda ställs dagen in.

Genom att anmäla dig till EMBRACE-dagen nedan godkänner du hur vi hanterar dina personuppgifter (namn, etc) enligt vår Personuppgiftspolicy.

    

[erforms id=”3819″]

_______________________________________________________________

 

Tack för deltagandet under den första EMBRACE-dagen 2019!

Den årliga och första EMBRACE-dagen ägde rum på City konferenscenter i centrala Örebro den 8 oktober 2019. Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog och bidrog till att dagen blev så bra!

Under dagen fick deltagarna information om funktionaliteter i EMBRACE och även förhandsinformation om den senaste utvecklingen: EMBRACE Insats!

EMBRACE-priset ”Årets brottsförebyggare” delades också ut. Vinsten tilldelades Örebro Bostäder AB! Centrala kriterier för att vinna priset är att man arbetar systematiskt i sitt brottsförebyggande arbete och använder EMBRACE och att man påvisat effekter av arbetet. Motiveringen till årets vinnare löd:

”ÖBO var de som vågade ta klivet och vara först ut med att testa EMBRACE. De har sedan dess visat på en imponerande förmåga att upprätthålla rapportering varje vecka. De använder verkligen EMBRACE för att kartlägga, analysera och implementera insatser och de är på så sätt en central aktör i Örebro kommuns brottsförebyggande och trygghetsfrämjande arbete”.

Representanter från ÖBO, Pia Holm-Wahlström och Helena Albertsson, genomförde också en presentation om hur de konkret arbetat med och använt EMBRACE för att kartlägga, analysera och sätta in insatser i ett av deras områden.

Under dagen fanns tillfälle för informationsutbyte mellan användare – något vi ser att ni önskar mer av! Därför vill vi redan nu veta om det finns fler användare som har bra och inspirerande exempel på hur ni använt EMBRACE i ert brottsförebyggande arbete; det kan vara allt i från hur ni byggt upp er organisation, hur ni använder EMBRACE för kartläggning, tar fram problembilder, orsaksanalys eller utvärderar insatser! Kontakta oss här.