EMBRACE-dagen 2020

Välkommen till EMBRACE-dagen 2020!

Den 6 oktober 2020 anordnar vi för andra gången EMBRACE-dagen som förra året var mycket uppskattad av våra användare. Vi kommer inom kort att komma med mer information om program och plats som gäller för 2020! Vi vet att det finns väldigt mycket goda exempel på hur ni användare arbetar systematiskt och kunskapsbaserat med EMBRACE och tror att ni kommer ha stor nytta av att få ta del av varandras erfarenheter. Har din samverkansgrupp eller organisation något ni vill lyfta som goda exempel är ni välkomna att höra av er till oss!

Program för EMBRACE-dagen den 6 oktober 2020

Program EMBRACE-dagen – kommer inom kort!

Vem är dagen till för?

Dagen är till för EMBRACE-användare för erfarenhetsutbyte och för information om nyheter i EMBRACE. Dagen är helt kostnadsfri för EMBRACE-Insightanvändare.

Prisutdelning av priset ”Årets brottsförebyggare 2020”

Priset ”Årets brottsförebyggare” kommer att delas ut under dagen. Centrala kriterier för att vinna priset är att man arbetar systematiskt i sitt brottsförebyggande arbete och använder EMBRACE och att man påvisat effekter av arbetet.

Övrigt i programmet

Mer information kommer inom kort!

Anmälan

Deltagande i 2020 års EMBRACE-dag är helt kostnadsfritt för alla EMBRACE Insight-användare. Anmälan krävs dock och är bindande och vi har detta år valt att i första hand erbjuda plats för max 5 personer från varje kommun. Anmäl dig och dina kollegor via e-post med “Anmälan EMBRACE-dagen 2020” i ämnesraden till: support@embrace-safety.se innehållande namn och arbetsplats på deltagare och eventuella kostrestriktioner. Vi bjuder på fika och lunch. Senast dag för anmälan är den 28 augusti 2020.

_______________________________________________________________

 

Tack för deltagandet under den första EMBRACE-dagen 2019!

Den årliga och första EMBRACE-dagen ägde rum på City konferenscenter i centrala Örebro den 8 oktober 2019. Vi vill rikta ett stort tack till alla som deltog och bidrog till att dagen blev så bra!

Under dagen fick deltagarna information om funktionaliteter i EMBRACE och även förhandsinformation om den senaste utvecklingen: EMBRACE Insats!

EMBRACE-priset “Årets brottsförebyggare” delades också ut. Vinsten tilldelades Örebro Bostäder AB! Centrala kriterier för att vinna priset är att man arbetar systematiskt i sitt brottsförebyggande arbete och använder EMBRACE och att man påvisat effekter av arbetet. Motiveringen till årets vinnare löd:

“ÖBO var de som vågade ta klivet och vara först ut med att testa EMBRACE. De har sedan dess visat på en imponerande förmåga att upprätthålla rapportering varje vecka. De använder verkligen EMBRACE för att kartlägga, analysera och implementera insatser och de är på så sätt en central aktör i Örebro kommuns brottsförebyggande och trygghetsfrämjande arbete”.

Representanter från ÖBO, Pia Holm-Wahlström och Helena Albertsson, genomförde också en presentation om hur de konkret arbetat med och använt EMBRACE för att kartlägga, analysera och sätta in insatser i ett av deras områden.

Under dagen fanns tillfälle för informationsutbyte mellan användare – något vi ser att ni önskar mer av! Därför vill vi redan nu veta om det finns fler användare som har bra och inspirerande exempel på hur ni använt EMBRACE i ert brottsförebyggande arbete; det kan vara allt i från hur ni byggt upp er organisation, hur ni använder EMBRACE för kartläggning, tar fram problembilder, orsaksanalys eller utvärderar insatser! Kontakta oss här.